magyar    english
Kinek ajánljuk?

Kinek ajánljuk?

Aktívan élőknek  mindenkinek, aki úgy érzi, munkája, egyéb elfoglaltságai mellett már nincs ideje, energiája otthon szavakat tanulni, házi feladatot írni, egy csoport időbeosztásához igazodni, mégis fejleszteni szeretné nyelvtudását. Minimális időráfordítással maximális eredményt érhet el.

Külföldön munkát vállalóknak – ha a sikeres pályázathoz már „csak” a magabiztos nyelvtudás hiányzik. Ne habozzon, minden késedelmes hónap jelentős jövedelem-kiesést jelenthet! A brainturbo® módszerrel kiugróan rövid idő alatt tehet szert használható nyelvtudásra. Az érdeklődők több megoldás közül választhatnak: egészen rövid, kizárólag az állásinterjúra felkészítő, gyors kurzus (10 óra) , a munkavállalóknak szóló, specifikus tematikájú,  rövidített kurzus (20 óra) és a „hagyományos”, 40 órás kurzus, választható módon szakmai szókinccsel kiegészítve.

Diákoknak, akár nyelvvizsgához is – egy 40 órás kurzus alatt akár két tanévnyi tananyag elsajátítása. Már általános iskolai felső tagozatosok számára is ajánljuk. Tanulóink játszi könnyedséggel haladnak. Sokakat sikeresen készítünk fel nyelvvizsgára.  Bővebben…

Utazóknak rövidített, angol nyelvű turista kurzusaink azoknak szólnak, akik szeretnének sikeresen kommunikálni utazásaik során.

Kedvtelésből nyelvet tanulóknak – kényelmes és egyénre szabott kurzusaink a nyelvtanulás wellnessét nyújtják az érdeklődőknek.

„Reménytelen eseteknek” – azoknak, akik azt HISZIK magukról, hogy nyelvi antitalentumok. A brainturbo® módszerrel nekik is sikerélményt hoz a nyelvtanulás!

Az oktatásról ingyenes bemutató óra keretében adunk tájékoztatást.

Jelentkezzen telefonon: +36 30 973 80 40, +36 1 70 80 100, vagy itt:

  1. (szükséges)
  2. (érvényes email cím szükséges)
  3. (szükséges)