magyar    english
Who Is It For? Külföldön munkát vállalóknak

Külföldön munkát vállalóknak

Aki külföldön szeretne dolgozni, biztos lehet benne, hogy érdemes legalább alapfokon beszélnie egy idegen nyelvet. Ha ezzel egyetértesz, átugorhatod az itt következőket: Nyelvtudás pedig kell!

Aki nem biztos ebben, annak álljon itt néhány vélemény ezzel kapcsolatban a leghitelesebb forrásból, azoktól, akik saját tapasztalataikra alapozhatnak:

Kacce (Hollandia): „…Naponta olvasom a hollandiai magyarok típusú fórumokon, hogy “sziasztok, itt vagyunk, nyelvet nem beszélünk, kellene valami munka, hazamenni nem akarunk, segítsetek”. Így senki ne induljon neki, pláne ne egyedül….”

Tilmir (Svájc): „Svájccal kapcsolatban annyit tudok hozzáfűzni, hogy mint logisztikus minimum 2 nyelv ismerete szükséges. Az angol és valamelyik a hivatalos nyelvek közül (francia, olasz, német). Ezek nélkül reménytelen.”

Alexa (Finnország): „Finnországban a finn nyelv elengedhetetlen, mert bár a többség beszél angolul, a munkaerő-piac nagyon zárt, a hirdetések többsége is finnül van. Persze ha valaki IT-s, kutató, vagy egyéb keresett szakmában dolgozik, elég az angol is. Éppen most keresek állást Ausztriában, ahol a német nyelv még a mosogatáshoz is kell, ráadásul biztos alaptudás, hiszen másképp nem érted meg a főnököt, a feladatokat és nem tudod megvédeni az érdekeidet. Még egy bankszámlát sem tudsz nyitni, ami pedig alapfeltétel a munkába álláshoz. Ausztriába sok magyar közvetítő hirdet munkát jó pénzért, nyelvtudás nélkül – ez szinte kivétel nélkül átverés, …”

Forrás: hataratkelo.hu

Hogyan segítjük felkészülésedet, ha úgy gondolod, hogy nyelvet tanulnál, mielőtt elindulsz?

  • egyedülálló, szabadalmaztatott módszerünkkel minimum négyszer gyorsabban fejlődsz, mint hagyományos módszerekkel, így tehát a lehető leggyorsabban jutsz el célodhoz
  • többfajta, kifejezetten munkavállalással kapcsolatos tematikából is választhatsz
  • csak Veled foglalkozunk, Hozzád igazítjuk a tanfolyamot
  • a tanulásra kevés időt kell fordítanod, heti 2-4 óra már elég
  • saját tanárral tanulsz
  • bármikor kezdhetsz
  • …egy ingyenes bemutatást mindenképp megér!…és most mindez kedvezményekkel!

Itt jelentkezz:

  1. (szükséges)
  2. (érvényes email cím szükséges)
  3. (szükséges)