magyar    english
Who Is It For? Itthon munkát vállalóknak

Itthon munkát vállalóknak

Annak sincs könnyű dolga, aki idehaza keres állást, ha a nyelvtudása nem megfelelő a megcélzott szakmai területen elvárthoz képest. Ezt a „csorbát” könnyen és gyorsan lehet kiköszörülni a brainturbo nyelvtanulással.

Mi azonban nem állunk meg itt! Segítünk a továbblépésben is. Olyan tanácsadókkal állunk kapcsolatban, akik abban segítenek, hogy eredményesebben pályázhass bárhol. Hatalmas tapasztalatukkal néhány perc alatt megtalálják önéletrajzod csiszolandó pontjait, segítenek megtalálni a Neked szóló pályázatokat, és tanácsokkal segítenek abban is, milyen csatornákon keress, hogyan jelentkezz, miként kommunikálj. Új szakmai területeket is javasolhatnak a számodra, amelyekről eddig nem is sejtetted, hogy Neked valók.

Ne gondold, hogy Te vagy az egyetlen, akinek ebben segítségre van szüksége akár 10-15 év munkatapasztalat után is! A tanácsadók ügyfelei között HR vezetők is előfordultak, akik ma már hálásak a sorsnak, hogy megtalálták partnereinket és a hallgattak a tanácsaikra.

Ha nálunk tanulsz, kedvezményesen veheted igénybe mindezen szolgáltatásokat! Elég, ha jelzed igényedet az irodavezetőnek vagy a tanárodnak, s máris összehozunk a legjobbakkal, akik évtizedes tapasztalatot szereztek ezen a területen!

Nos, mire vársz, ismerd meg a brainturbo módszert egy ingyenes bemutató órán és vedd igénybe a Neked szóló kedvezményeket nemcsak nálunk, hanem álláskeresésben segítő partnereinknél is!

Jelentkezz itt:

  1. (szükséges)
  2. (érvényes email cím szükséges)
  3. (szükséges)