magyar    english
Who Is It For? (Magyar) Diplomázóknak

(Magyar) Diplomázóknak

Szeretnél egymillió forintot?

penz_jpgHa elvégezted az egyetemet, de a nyelvvizsga hiánya miatt nincs még diplomád, bizonyára tudsz róla, hogy három év várakozás után (részletek lejjebb) mégiscsak megkaphatod azt. Azt hiszed: minden rendben van!? Hmm,…. három teljes évet várni a diplomára?…

Számoljunk egy kicsit! Tegyük fel, hogy csak 30 ezer forinttal kapsz magasabb fizetést, ha diplomád van és nem csak egy abszolutóriumod. Három év, azaz 36 hónap alatt ez 36×30 ezer, azaz 1 080 000 forint különbség! Legalább ennyi pénzt veszítesz, ha nem szerzel nyelvvizsgát! …és akkor nem beszéltünk még a nyelvtudás hiánya miatt elszalasztott szebbnél szebb feladatokról, amelyek megoldásáért szintén jóval több jövedelem jár, nem említve az ezzel járó szakmai fejlődést és sikerélményt… Könnyen belátható, hogy nem érdemes ennyi mindent veszni hagynod a nyelvvizsga hiánya miatt, inkább keresned kell egy gyors és hatékony nyelvtanulást lehetővé tévő módszert, mellyel munka mellett is eredményes lehetsz… Ehhez pedig a legjobb helyen jársz! … Ingyenes bemutató óránkon Neked is megmutatjuk, mit tud a saját elméd, ha jól használod. Ha szeretnél egymillió forintot, jelentkezz most! Kattints ide, vagy hívd ezt a számot: +36 30 973 8040!

Tudnivalók

Diploma nyelvvizsga nélkül?

A becslések szerint a 2010-ben végzett hallgatók 25-30 százalékának diplomája még mindig az egyetemek, főiskolák tanulmányi osztályán porosodik.  Hogyan tudnak ők érvényesülni a munkaerőpiacon?

Mi az a nyelvvizsga-amnesztia?

A nyelvvizsga-amnesztia egy átmeneti engedmény, amelyet a parlament oktatási bizottsága dolgozott ki azért, mert több tízezer volt hallgató diplomája halmozódik az egyetemeken és főiskolákon, a végzettek ugyanis még nem szereztek nyelvvizsgát, emiatt nem tudták átvenni az oklevelüket. Ők 2013 és 2016 között nyelvvizsga nélkül is megkaphatnák a diplomájukat.

Kikre vonatkozik az „amnesztia”?

Azokra, akik 2013-ig államvizsgáztak, de az abszolválást követő három évben nem tudják bemutatni nyelvvizsga-bizonyítványukat. A három évet kötelező kivárni: ez azt jelenti, hogy aki tavaly nyáron államvizsgázott, nyelvvizsga nélkül leghamarabb 2015-ben kaphatja meg a diplomáját, aki pedig idén, annak a számára ismét kötelező a nyelvvizsga.

A szaknyelvi vizsgát is meg lehet spórolni?

Nem, a nyelvvizsga-amnesztia csak az általános nyelvvizsgákra vonatkozik, aki szaknyelvet tanul az egyetemen vagy főiskolán, annak ezután is be kell mutatnia a bizonyítványt ahhoz, hogy megkapja a diplomát. (Forrás: eduline.hu) Ingyenes bemutató óránkon Neked is megmutatjuk, mit tud a saját elméd, ha jól használod.

Ha szeretnél egymillió forintot, jelentkezz most! Kattints ide, vagy hívd ezt a számot: +36 30 973 8040, vagy jelentkezz itt:

  1. (szükséges)
  2. (érvényes email cím szükséges)
  3. (szükséges)