magyar    english

(Magyar) Ajándékozz nyelvtudást!

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

 

(Magyar) Erzsébet utalvánnyal is fizethet!

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

 

Tanulható nyelvek

Brainturbo módszerrel stúdióinkban az alábbi nyelveket tanulhatod egyénileg vagy csoportosan:

Alap Közép Felsőfok
Angol + + +
Német + + +
Spanyol +
Magyar (németül vagy angolul beszélőknek +

Emellett a speciális érdeklődési körrel rendelkező hallgatók választhatnak az alábbi tematikákból is:

  • angol turista (I’m a tourist)
  • német és angol munkavállalói (felkészítés állásinterjúra)
  • üzleti angol (business English)

A részletekről érdeklődj itt: +36 30 973 8040, vagy kérj visszahívást! Vagy használd ki a lehetőséget, jelentkezz egy VALÓBAN INGYENES bemutató órára itt (ne felejtsd el megadni a telefonszámodat, hogy a lehető legkönnyebben egyeztethessünk időpontot!):

 

Álláskeresés Brainturbo segítséggel

Annak sincs könnyű dolga, aki idehaza keres állást, ha a nyelvtudása nem megfelelő a megcélzott szakmai területen elvárthoz képest. Ezt a „csorbát” könnyen és gyorsan lehet kiköszörülni a brainturbo nyelvtanulással.

Mi azonban nem állunk meg itt! Segítünk a továbblépésben is. Olyan tanácsadókkal állunk kapcsolatban, akik abban segítenek, hogy eredményesebben pályázhass bárhol. Hatalmas tapasztalatukkal néhány perc alatt megtalálják önéletrajzod csiszolandó pontjait, segítenek megtalálni a Neked szóló pályázatokat, és tanácsokkal segítenek abban is, milyen csatornákon keress, hogyan jelentkezz, miként kommunikálj. Új szakmai területeket is javasolhatnak a számodra, amelyekről eddig nem is sejtetted, hogy Neked valók.

Ne gondold, hogy Te vagy az egyetlen, akinek ebben segítségre van szüksége akár 10-15 év munkatapasztalat után is! A tanácsadók ügyfelei között HR vezetők is előfordultak, akik ma már hálásak a sorsnak, hogy megtalálták partnereinket és a hallgattak a tanácsaikra.

Ha nálunk tanulsz, kedvezményesen veheted igénybe mindezen szolgáltatásokat! Elég, ha jelzed igényedet az irodavezetőnek vagy a tanárodnak, s máris összehozunk a legjobbakkal, akik évtizedes tapasztalatot szereztek ezen a területen!

Nos, mire vársz, ismerd meg a brainturbo módszert egy ingyenes bemutató órán és vedd igénybe a Neked szóló kedvezményeket nemcsak nálunk, hanem álláskeresésben segítő partnereinknél is!

 

Origo: Százezreket fizethet, ha késik a nyelvvizsgával

Amit mi teszünk hozzá: nálunk felkészülhet a nyelvvizsgára három nyelvből is; a tudást is megszerezheti és komoly pénzeket is megtakaríthat! Jelentkezzen ingyenes bemutató órára itt!

Kovács Gábor összeállítása az Origón: http://www.origo.hu/gazdasag/20150410-szazezreket-fizethet-aki-nem-szerez-idoben-nyelvvizsgat.html

A tandíjuk felét kifizethetik az államnak azok a hallgatók, akik a képzési idejük másfélszerese alatt nem szerzik meg a diplomájukhoz szükséges nyelvvizsgát. Az első érintett évfolyam határideje idén nyáron jár le, az állam több százezer forintot követelhet a nyelvvizsga nélküli végzettektől. Akik nem tudnak halasztást kérni vagy nem jogosultak mentességre, részletfizetést igényelhetnek. A volt államtitkár szerint a követelmény nem teljesíthetetlen. Read more…

 

(Magyar) Szeretnél egymillió forintot?

penz_jpg

Read more…

 

(Magyar) Gyerekeknek, Diákoknak

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

 

brainturbo

Learn Hungarian easier than ever before!

Use our up-to-date technology and gain knowledge without distress!

  • Have a rest in a comfortable armchair,
  • Relax during the lesson
  • Learn easily in alpha status
  • Forget homework or learning at home

Enjoy the advantages of individual courses matching your lifestyle!

Become fluent in Hungarian in just 3 months by the support of our fluent English teachers! Book your free trial lesson now : +36 30 973 8040